Hodnocení uživatelů: 5 / 5

Aktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnoceníAktivní hodnocení

Ne, tohle není vtip, tohle je návod, jak to dokázat. Myslíte, že nemáte tu správnou kondici, abyste uplavali 35km, což je šířka nejužšího místa mezi Francií a Anglií? Tak to vyzkoušejte!

Litoměřický bazén je dlouhý 25 m. 1400 přeplavaných bazénů je přesně 35 km. Zdá se vám to hodně? Ano, na jednoho plavce je to dost, ale když nás bude víc, už to není tolik. Tak proč to nezkusit? Plavání je zdravé, prospěšné, bezpečné, pozitivní, to víme všichni. Přijďte si tedy vyzkoušet, kam až doplavete. Spolek LiPen, Domov U trati a Zdravé město Litoměřice vás zvou. Stačí vám plavky a dobrá nálada.

Akce Přeplavme svůj La Manche proběhne v únoru. Začínáme 4. 2. ve 13 hodin. Další plavání přes La Manche“ pak 11. 2., 18. 2. a 25. 2. Každý účastník si zapamatuje, kolikrát bazén přeplaval. My to zapíšeme, sečteme a na konci měsíce už budeme vědět, kam až jsme doplavali. Ale vy můžete plavat dál. Dokud ten svůj kanál nepřeplavete. Nemáte co ztratit, můžete jen získat. Tak půjdete do toho?

Tahle akce není náš nápad. Inspiroval nás projekt SenSen. SenSen - senzační senioři. Jeho patronem je Nadace Charty 77. Buďte senzační senioři, kteří nesedí před televizní obrazovkou, ale snaží se přeplavat svůj La Manche!