Tak se to podařilo!

Přání se opravdu plní!

Děkujeme Vám všem, kteří jste přispěli, děkujeme i společnosti .

O průběhu příprav a samozřejmě o vydání knihy Vás budeme informovat. Prosíme všechny, kteří přispěli a mají zájem o zaslání výtisku pro podporovatele, aby se nám ozvali a poslali nám adresu, na kterou budeme moci knihu doručit. Děkujeme.

"Plníme přání seniorům je iniciativa společnosti Sodexo, která se ve spolupráci se svými partnery, Diakonií ČCE a Asociací poskytovatelů sociálních služeb a projektu SenSen (Senzační senioři) nadace Charty 77/Konta Bariéry snaží podporovat aktivní stáří a naplňuje tužby a sny seniorů." uvádí stránky s názvem Plníme přání seniorům.

I my jsme se letos rozhodli, že zkusíme štěstí a na jaře jsme poslali své přání vydat si vlastní knihu pověstí iniciativě Sodexo, která jej mezi 359 dalšími sny nepřehlédla a vybrala ho do dalšího kola.

Posílání příspěvků se blíží do finále a na našem účtě je teprve 46%. (Všem, kdo již přispěli mnohokrát děkujeme!)

Prosíme proto všechny příznivce našich textů, autorských čtení či dalších akcí o zvážení možnosti podpory tohoto projektu.

Pokud nám přispějete a uvedete své jméno (nebo nám ho prozradíte v osobním e-mailu), rádi Vám knihu po jejím vydání pošleme.

Stačí kliknout na ikonu CHCI PŘISPĚT na stránkách Plníme přání seniorům.

DĚKUJEME!

Klub tvůrčího psaní má nyní 11 aktivních členů, kteří se scházejí každé úterý od 15 do 16,30 hodin v Knihovně K. H. Máchy v Litoměřicích. Zde se zamýšlejí nad jednotlivými literárními žánry, zkoušejí si rozmanité postupy a techniky psaní, konzultují gramatická pravidla. Přispívají do časopisu Klobouk na pařezu a do Národní kroniky (projekt SENSEN Nadace Charty 77), vydávají vlastní sborníky textů, organizují autorská čtení a mnoho jiných zajímavých akcí.

Ladislav Muška

Ladislav Muška - čestný člen Spolku LiPen

Odpoledne 28. dubna bylo opravdu zábavné, poučné a inspirativní. Děkujeme.