Nyní, v čase adventním, připravili členové spolku LiPen malé překvapení. Literární dárky. Co je to? Podle slov jedné LiPenky "Pár slov pro radost i zamyšlení, hezky zabalených. Aby potěšily kolemjdoucí a možná i inspirovaly dříve narozené." Tvořit se dá v každém věku a umění ulice není jen záležitostí mládí. Anděly, kteří ozdobí stromy před kulturním domem a budou patrony celé akce, vyrobily děti mladšího školního věku z ateliéru paní Alžběty Kumstátové. Další hřejivá slova si mohou kolemjdoucí nadělit na Dlouhé ulici. Při této akci s námi spolupracovali i senioři z Domova  U Trati. Dárky si můžete vybírat od 10.12. Do kdy? To záleží jen a jen na vás, přátelé, a taky na počasí.

Za Spolek LiPen Ludmila Černá

Projekt Prolínání si klade za cíl okrášlení nevzhledných míst ve městě, posilování vztahu k místu, vytvoření zón klidu a inspirace a vzájemné propojení těchto míst společným tématem – literatura v ulicích. Přispěje k zapojení různých skupin obyvatel města do společných kulturních aktivit a mohl by i umožnit spolupráci s obdobně zaměřenou skupinou v Německu. Vytvoří také prostor k mezigeneračnímu setkávání.